hjhuhdu

Zelfplukken

Wat is er nu leuker om zelf fruit te plukken. Dit kan bij fruitbedrijf De Achterdijk in Bunnik. In het seizoen kan je op gezette tijden zelf aardbeien plukken. In september zijn er ook appels en peren om te plukken. Heerlijk in de buitenlucht!

De Fruitigste Appelplukdag 21 september 2019

Wat is er leuker om zelf appels te plukken in een echte boomgaard. Back to basic in de natuur. Je hoeft je niet aan te melden. Je krijgt uitleg en dan ga je lekker aan de slag. Je krijgt van ons een mooie grote tas waar in de appels geplukt kunnen worden. Ben je klaar dan wegen we de tas en betaal je slechts € 1,- per kilo fruit.

Op het erf is van alles te doen. Een aantal keer per dag is er een rondleiding door het fruit koelhuis. Leer van de fruitteler hoe fruit bijna een jaar lang goed blijft. De fruittrein rijdt rond en zijn trampolines. En er is koffie / thee / sap en lekkere dingen. Maak je eigen “Fruitigste” selfie. En wat doe je met al die lekkere appels? Natuurlijk een taartje bakken. Je krijgt van ons per gezin een receptenboekje cadeau (zolang de voorraad strekt).
DUS ben je klaar…… PLUKKEN MAAR!
PS: Toegang en parkeren is gratis. Volg de aanwijzingen op de borden. Mee brengen van eigen etenswaren stellen we niet op prijs.

We communiceren de plukdagen via Facebook en op  onze homepage.

Het hele jaar

Openingstijden winkel:
Donderdag, vrijdag én zaterdag
9.30 – 17.00 uur.

Aardbeien automaat
met dagelijks verse aardbeien

De Achterdijk 25
3981 HA Bunnik
T 06-14234974
E info@krommerijnfruit.nl

Hoe werkt het? Zelfpluk aardbei

Op de speciale plukdagen kan je aardbeien of kersen plukken. Op deze dag kom je naar Plattelandwinkel de Achterdijk in Bunnik. Meld je even aan in de winkel. Je betaalt in de winkel of op de aangewezen plek in de boomgaard. Je krijgt dan een bonnetje en  ook de spelregels en de plukinstructie.

Bij de fruitteler in de boomgaard geef je je bonnetje af en dan krijg je een bakje. Onder het toeziend oog van de fruitteler kan je lekker aan de slag.

Er mag alleen geplukt worden in de door ons uitgereikte bakjes.

Als je klaar bent kan je nog even bijkomen op het terras met een lekkere beker koffie, thee of sap. Dit is verkrijgbaar in onze winkel met natuurlijk iets lekkers.

Hoe werkt het? Kersenplukken

Het kersenplukken in de Hoogstamboomgaard Odijk gaat anders.

Hier mag je vrij plukken en dan wordt er gewogen hoeveel kilo je hebt.

Je betaald hier dan € 3,-/kilo voor.

Natuurlijk, Duurzaam en Regionaal is ons motto!

Wanneer?

  • ZATERDAG 21 september De appelplukdag 2019 vindt plaats op zaterdag 21 september.  (onder voorbehoud)

let op het blijft een natuurproduct op=op en dat laten we weten op facebook!

hjhuhdu

hjhuhdu

Kromme Rijn Fruit: Appels, Peren, Pruimen, Aardbeien en Kersen

Voor goed fruit uit eigen boomgaard en mooie streekproducten moet je bij Plattelandwinkel de Achterdijk in Bunnik zijn.