Werkfruit

Iedere dag vers fruit op je werk zonder dat je er als werkgever naar om hoeft te kijken? KROMME RIJN FRUIT OP JE WERK levert direct uit de eigen boomgaarden in Bunnik fruit in de regio Utrecht. Uw medewerkers en collega’s worden vrolijk van ons lekkere en gezond tussendoortje.

Fruit op je werk!
Van de Boer op je Bureau

Een appeltje, peer, banaan of mandarijn. Met fruit op het werk worden medewerkers gemotiveerd om bezig te zijn met gezond leven, en dat is uiteindelijk  in ieders voordeel. Fruit is een frisse beleving voor heel het bedrijf en laat een gezond beeld van de organisatie zien. Uit ervaring blijkt dat fruit op de werkvloer bijdraagt aan een discussie onder medewerkers over gezondheid en een gezonde levensstijl. Bovendien is het aanbieden van fruit op de werkvloer door bedrijven fiscaal aftrekbaar. En wat is er mooier als dit fruit komt van de fruitboer uit je eigen buurt. Op onze fruitboerderij in Bunnik telen wij, Kromme Rijn Fruit –  appels, peren, pruimen, aardbeien en kersen. En brengen dit lekkere streekproduct op maandag bij de bedrijven in de regio (zie hiernaast). Lekker vers van Dichtbij! 

Kromme Rijn Fruit
Achterdijk 25
3981 HA Bunnik
T 06-14234974
E info@krommerijnfruit.nl

Elke maandag levering van fruit op het werk.

Utrecht – Uithof
Utrecht – Rijnsweerd
Utrecht – Papendorp
Bunnik
Nieuwegein
Zeist

Proefkrat?  Vraag hem HIER aan!

  • Echt lokaal, rechtstreeks uit de boomgaard in Bunnik

  • Altijd vers van de beste kwaliteit

  • Met respect voor natuur en millieu

  • Gevarieerd fruit

  • Gratis bezorgd

  • Fiscaal aantrekkelijk

Iets extra’s doen voor je werknemers? Kromme Rijn Fruit op het Werk!

Een heerlijk stuk fruit hoort er tegenwoordig helemaal bij. U inspireert uw medewerkers om gezond te leven en krijgt hier ook nog eens een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim voor terug. We bezorgen het fruit op het werk in een decoratieve houten kist en ruilen hem wekelijks weer om. Zo staat er steeds een kistje vol vitamines klaar voor uw medewerkers, in de kantine of op kantoor. Het Nederlands fruit – appels, peren, kersen, pruimen en aardbeien – komt uit onze eigen boomgaard in Bunnik. Het citrus en exotisch fruit komt van top bedrijven uit de hele wereld.

Kies welke Fruit op het Werk krat bij je past

We hebben diverse soorten kratjes. Je kiest zelf wat het beste bij je bedrijf past. Aan een contract zit je niet vast. Het is tot wederopzegging. Je kunt tussentijds veranderen en uitbreiden van krat. We leveren de krat op maandag in de regio’s bovenaan de pagina. Wij maken graag een offerte voor uw bedrijf. De prijs is afhankelijk het aantal werknemers en het assortiment.

vanaf € 12,50 voor 10 personen

De Kromme Rijn Fruit op het werk – De basis krat is helemaal gevuld met verschillende soorten appels en peren. Lekker makkelijk voor het grijpen. Ongemerkt krijg je lekkere lokale vitamines binnen.

vanaf € 17,50 voor 10 personen

De Kromme Rijn Fruit op het werk – Uitgebreide krat is gevuld met verschillende soorten appels en peren plus bananen en fruit van het seizoen.

Je proeft de seizoenen!

vanaf € 22,50 voor 10 personen

De Kromme Rijn Fruit op het werk – De Luxe krat is gevuld met verschillende soorten appels en peren, citrus, exoten en fruit van het seizoen. Een zaligheid voor tijdens een break of de lunchpauze.

vanaf € 11,50 voor 10 personen

De Kromme Rijn Fruit op het werk – SAP krat is een mooie aanvulling op het fruit. Je ontvangt flessen met 100% puur sap geperst van ons eigen fruit. Er zijn verschillende smaken.

Natuurlijk, Duurzaam en Regionaal is ons motto!

Contact?! Wilt u eerst meer weten over fruit op het werk van ons bedrijf? Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen wij  graag de verschillende mogelijkheden en staan open voor uw specifieke wensen. Zonder veel moeite een gezonde levensstijl stimuleren is één van onze speerpunten.

Voor u maken we altijd een op-maat offerte. Wij zijn te bereiken onder de telefoonnummer 06-14234974 en email: info@krommerijnfruit.nl

Proef, beleef en geniet!

Het is goed vertoeven bij De Achterdijk. We worden niet voor niets de Fruittuin van Utrecht genoemd.