hjhuhdu

Kerstpakketten en Streekpakketten

Kerstpakketten met streekproducten van lokale boeren en rechtstreeks van de teler zijn fantastisch om te geven. De ambachtelijke producten zijn met passie gemaakt!

Met een kerstpakket van Plattelandwinkel de Achterdijk geeft u een origineel cadeau uit de Kromme Rijnstreek. Wat is het leuker om uw personeel te verrassen met de feestdagen met producten uit de streek of van Lekker Utregs.

De 2019 folder staat ter inspiratie op de site. Maar eigenlijk maken we altijd maatwerk. Ook kunt u in onze webshop vast rond snuffelen. Wilt u al vast een afspraak maken om een kerstpakket op maat samen te stellen. Bel gerust 06-14234974

Het hele jaar

Openingstijden winkel:
Vrijdag en zaterdag
9.30 – 17.00 uur.

Aardbeien automaat
met dagelijks verse aardbeien

De Achterdijk 25
3981 HA Bunnik
T 06-14234974
E info@krommerijnfruit.nl

Streekproducten staan centraal

Onze met zorg samengestelde streekpakketten zitten boordevol eerlijke streekproducten: ambachtelijk gemaakt en dat proef je! Leuke pakketten met de Kromme Rijn Fruit producten van eigen fruitteeltbedrijf, streekproducten uit de Kromme Rijnstreek en ander lekkers van het land. Niet voor niets zeggen mensen: jullie pakketten gaan altijd helemaal op!

Dit is het moment om al vast na te denken over de kerstpakketten als attentie aan het eind van het jaar. Bij Plattelandwinkel de Achterdijk bent u aan het juiste adres voor een mooi, kwalitatief kerstpakket met ambachtelijke producten. Bel gerust voor een afspraak of stuur u wensen per email. Dan krijgt u van ons een passend voorstel retour. info@krommerijnfruit.nl

Natuurlijk, Duurzaam en Regionaal is ons motto!

Streekproducten

Daarnaast bestaat het assortiment van Plattelandwinkel de Achterdijk uit producten uit de streek van dichtbij en soms iets verder weg. We kiezen voor mooie producten van collega boeren en telers uit de Kromme Rijnstreek. Producten met het keurmerk Lekker Utregs en andere bijzondere streekproducten. Smaak en duurzaamheid staan daarbij hoog in het vaandel.Het assortiment bestaat uit:

  • Kaas uit de streek
  • Eieren van eigen kippen
  • Rijn Rund vlees
  • Hollands Wild
  • Honing van de imker
  • Groenten van het seizoen
  • Aardappels en uien van de akkerbouwer
  • Leuke en lekkere streekproducten voor streekpakketten en leuke cadeautjes

hjhuhdu

hjhuhdu

De kerstpakketten van De Achterdijk gaan altijd helemaal op!

Voor een (kerst) pakket met mooie streekproducten moet je bij Plattelandwinkel de Achterdijk in Bunnik zijn.