hjhuhdu

Zelfplukken

Wat is er nu leuker om zelf fruit te plukken. Dit kan bij fruitbedrijf De Achterdijk in Bunnik. In het seizoen kan je op gezette tijden zelf aardbeien plukken. In september zijn er ook appels en peren om te plukken. Heerlijk in de buitenlucht!

De Fruitigste Appelplukdag 21 september 2019

Wat is er leuker om zelf appels te plukken in een echte boomgaard. Back to basic in de natuur. Je hoeft je niet aan te melden. Je krijgt uitleg en dan ga je lekker aan de slag. Je krijgt van ons een mooie grote tas waar in de appels geplukt kunnen worden. Ben je klaar dan wegen we de tas en betaal je slechts € 1,- per kilo fruit.

Op het erf is van alles te doen. Een aantal keer per dag is er een rondleiding door het fruit koelhuis. Leer van de fruitteler hoe fruit bijna een jaar lang goed blijft. De fruittrein rijdt rond en zijn trampolines. En er is koffie / thee / sap en lekkere dingen. Maak je eigen “Fruitigste” selfie. En wat doe je met al die lekkere appels? Natuurlijk een taartje bakken. Je krijgt van ons per gezin een receptenboekje cadeau (zolang de voorraad strekt).
DUS ben je klaar…… PLUKKEN MAAR!
PS: Toegang en parkeren is gratis. Volg de aanwijzingen op de borden. Mee brengen van eigen etenswaren stellen we niet op prijs.

We communiceren de plukdagen via Facebook en op  onze homepage.

Het hele jaar

Openingstijden winkel:
Donderdag, vrijdag én zaterdag
9.30 – 17.00 uur.

Aardbeien automaat
met dagelijks verse aardbeien

De Achterdijk 25
3981 HA Bunnik
T 06-14234974
E info@krommerijnfruit.nl